Αρχική > Εταιρεία > Ιστορία

Ιστορία

Το Χειροποιείν, ξεκίνησε ουσιαστικά, τον Απρίλιο του 1999, προσφέροντας υπηρεσίες δημιουργίας και διάθεσης προσκλητηρίων για – κάθε είδους – κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, που οφείλεται στην προσωπική εξυπηρέτηση και στην υψηλή ποιότητα, μας οδήγησε στην απόφαση για διεύρυνση. Το 2001 προσθέσαμε μια νέα σειρά υπηρεσιών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης κάλυψης εκδηλώσεων.

Με βασική αρχή της φιλοσοφίας μας, την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, το 2003 αποφασίζουμε να εστιάσουμε σε 3 δραστηριότητες (Γάμος, Βάπτιση, Δώρα), ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και να τους προσφέρουμε μοναδικά αντικείμενα.

Η ριζική ανακαίνιση, το 2008, δίνει εκ νέου ώθηση στη δραστηριότητά μας και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και προϊόντα κατά παραγγελία.

Το 2011 υλοποιούμε μια ακόμη αλλαγή, γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε, όπως θέλουμε να ξεχωρίζει και οτιδήποτε δημιουργούμε για τους πελάτες μας.

Νέος χώρος. Νέα σειρά αντικειμένων. Ίδια φιλοσοφία: Μας εμπνέει το όνειρό σας!.