Αρχική > Εταιρεία

Εταιρεία

Μας εμπνέει το όνειρό σας!

Στο Χειροποιείν ... κανένα αντικείμενο δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο. Όπως και κανένα όνειρο δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο!

Γνωρίζουμε τα πάντα για το Γάμο και τη Βάπτιση, αλλά επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε ότι γνωρίζουμε καλά: να δημιουργούμε Μοναδικά Αντικείμενα, το καθένα διαφορετικό από το άλλο και να προσφέρουμε σε εσάς, τους πελάτες μας την μοναδικότητα του Χειροποίητου σε συνδυασμό με την τελειότητα της προσωπικής εξυπηρέτησης.

Στα 12 χρόνια λειτουργίας μας, σχεδόν 2000 πελάτες, μας έχουν προτιμήσει, γιατί ξέρουμε να στολίζουμε και να διηγούμαστε με μοναδικό τρόπο το παραμύθι του Γάμου και της Βάπτισης.

Μοναδικός προμηθευτής μας παραμένει η Μητέρα Φύση, που παράγει για εσάς, τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Πολύτιμοι σύντροφοι σε αυτή την πορεία είναι οι άξιοι τεχνίτες που, με έμπνευση το όνειρό σας, δίνουν μορφή, σχήμα, χρώμα στο γυαλί, στο ξύλο, στο μέταλλο, στον πηλό, στο χαρτί, στο ύφασμα, στο μετάξι.

Σε αυτή, την «ηλεκτρονική έκθεση» θα δείτε μερικά δείγματα από όσα έχουμε δημιουργήσει. Στη συναντησή μας θα καταλάβετε ότι όλα είναι διαφορετικά.